Hlavní stránka » Aktuální informace

Aktuální informace

25. 2. 2008

Spolupracujeme s PRVNÍ MORAVSKOU SPOLEČNOSTÍ, spol. s.r.o., významnou pojišťovací makléřskou společnosti v ČR

 

PRVNÍ MORAVSKÁ SPOLEČNOST je nezávislá makléřská společnost, která již více jak 14 let úspěšně působí na našem trhu. Od počátku se zabývá finančním leasingem, makléřstvím v oblasti pojištění podnikatelů a průmyslu, investičním a ekonomickým poradenstvím na principu individuálního přístupu ke klientovi – osobním finančním poradenstvím. Její základní kapitál je 7.000.000,-Kč a působí plošně na území ČR.

 

Společnost má čtyři divize:

 

1. DOFP (divize osobního finančního poradenství) se zabývá bezplatným osobním finančním poradenstvím na principu individuálního přístupu ke klientovi (osobní finanční analýza, finanční portfolio, stálá péče) a skupinovým pojištěním – employ benefit v rámci daňových úlev pro korporace, státní a nestátní instituce apod.. Součástí divize je 7 specializovaných sekcí (životní pojištění, bydlení, privátní majetek a odpovědnost, investice, HAV-POV, banky, sociální a ekonomická politika).

 

2. DPM (divize pojišťovací makléř) se zabývá zabezpečením všech rizik vyplývajících z činnosti firmy (organizace), vlastnictví movitých a nemovitých věcí, zákonné a jiné odpovědnosti za svoji společnost, zaměstnance a škody způsobené třetí straně (risk management, zajištění zdrojů a jejich zabezpečení, ochrana majetku, likvidace škod, expertní posuzování obchodních smluv a ošetřování rizik z nich vyplývajících).

 

3. DL (divize leasing) se zabývá finančním, administrativním leasingem, úvěry, přímým leasingem, správou uzavřených smluv, zajišťování zdrojů pro financování (banky, privátní investoři)

  

4. DFR (divize financí a realit) se zabývá bankovní úvěry investičními, provozními, hypotéčními, úvěry ze soukromé sféry, ekonomickými  projekty pro korporace a instituce (mzdový systém, dotace, struktura, kvalita jakosti apod.), realitní kanceláři pro své klienty.

 

Mezi divizemi fakticky pracuje synergický podpůrný efekt – uzavřený koláč nabídky a služeb – komplexnost.

Tím je naše společnost schopna uspokojit „od A do Z“ jak fyzické, tak i právnické osoby, korporace, státní a nestátní instituce, družstva apod.

 

Nezávislost dokazujeME:

 

Analytickým centrem: prostřednictvím svého analytického centra sledujeme a vybíráme nejlepší produkty ve prospěch klienta od většiny bankovních ústavů, leasingových společností, pojišťoven, penzijních fondů, investičních společností a ostatních subjektů pohybujících se na poli finančních a ekonomických transakcí.

 

Profesionálními postupy:      a) odborný postup osobního finančního poradce

                                                    (investičního zprostředkovatele)

                                                b) odborný postup pojišťovacího makléře

 c) odborný postup financování

 

Registracemi, členstvím v odborných a profesních asociacích: jsme členem Unie společností finančního zprostředkování a poradenství

,  Asociace českých pojišťovacích makléřů (ACPM), jsme registrováni jako právnická osoba u Komise pro cenné papíry (KCP), jsme držitelem všech licencí Ministerstva Financí ČR pro svoji činnost, splňujeme zákonná kriteria pro ochranu informací dle zákona o Ochraně osobních údajů (registrováni jako správci údajů), jsme členem Obchodní a hospodářské komory Brno.

 

Firma sídlí v Brně, kde je vedení a současně i technické zázemí firmy. Zde je poskytován servis jak klientům, tak našim partnerům.

 

Cílem společnosti je poskytovat a rozšiřovat kvalitní bezplatné služby svým klientům a upevňovat svoji nezávislou pozici na trhu. Zaváděním nových nadstandardních služeb naplňovat firemní motto: "POHODLÍ S GARANCÍ"

 

Servis pro naše klienty i obchodní partnery je pro nás prvořadý a na vysoké úrovni.

www.pms.cz

pojišťovací makléř  osobní finanční poradce  financování bydlení  investice  auditor pojištění   

zpět

Vyhledávání

Reklama



 
25. duben 2024
Úvodní stránka | Přidat do oblíbených | Napište nám